Full View
Παρόμοια είδη
Φορητός ηλεκτρικός ασύρματος μίνι αποχυμωτής φρούτων 350 ml - Ιδανικός για εν κινήσει!
1 πωληθεί
€35.37€47.99
Χρώματα : Ροζ


Ποσότητα :
Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ
Συμπεριλάβετε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτωνΔωρεάν τυπική αποστολή. Δείτε λεπτομέρειες
Εκτιμάται μεταξύ Tue, Nov 18 και Mon, Nov 24
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή. Δείτε λεπτομέρειες
Ψωνίστε με σιγουριά
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πάρτε το προϊόν που παραγγείλατε ή τα χρήματά σας πίσω. Μάθετε περισσότερα
About this item
Seller assumes all responsibility for this listing.Αριθμός αντικειμένου: 29429083
Item specifics
Item description from the seller
Buyer Questions & Answers
1.How many blades are the product?
Answer: 4 blades. The 2 blades are the old version, and we have updated the product.
2.How many colors does the product have?
Answer: white and pink. All are in stock and can be shipped quickly.
3.Does the product have CE certification?
Answer: Yes
4.Can dropshipping?
Answer: Yes. You only need to provide the correct information.
5.any discount?
Answer: There is usually a discount for buying five or more in one order. Please contact us for details.
6.Can the logo be customized?
Answer: Yes. But you need to buy a lot of quantities at once.
7.Is there a new version?
Answer:The manufacturer's name is 3life. 2000 mAh is a knockoff version, any counterfeit product is dangerous and will be punished.
8.Is the bottle glass?
Answer:No, it's clear plastic, it's eco-friendly and heat-resistant. BPA free
















Βίντεο
Videos for this product









